מבצע!
, , ,

גליצרין צמחי נוזלי

15.29 59.90  מחיר כולל מס

שימו לב:
גליצרין לקוסמטיקה אינו מיועד למאכל.
גליצרין למאכל – מיועד גם לאכילה.

מידע כללי על גליצרין:
גליצרין GLYCERINE (או גליצרול GLYCEROL)
הגליצרין (או הגליצרול) הוא חומר המיוצר משמנים או משומנים צמחיים או מן החי ומינראליים, מפיקים אותו באמצעות סיבון של השומנים במפעלי ייצור הסבונים, בתעשיות הפטרו-כימיות ובעוד מפעלים כמוצר לוואי.
הגליצרין הוא נוזל עבה, שמן ומתוק דומה לסירופ ללא צבע צלול ומתוק, ומשמש בתעשיית המזונות, הוא בעל כושר רב להמסת חומרים שונים, ומשתמשים בו להמסת תמציות טעם וריח, וכן הוא משמש כממתיק או משמר.
הגליצרין משמש בייצור הממתקים, משקאות חריפים, תמציות וכו’, כמרכיב בחומרים מקשרים (אימולסיפיירים). וכן הוא משמש בתעשיית הקוסמטיקה.

חומרים בסיסיים
Guaranteed Safe Checkout
משקל אין מידע
סוג

למאכל, לקוסמטיקה

כמות

100 מ"ל, 250 מ"ל, 500 מ"ל, ליטר

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “גליצרין צמחי נוזלי”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

הערה כללית:

מידע לאלרגיים: אף על פי שכרכיב אין אנו מוסיפים לתבלינים תוספות זרות – כל מוצרי החנות נארזים בסביבה העשויה להכיל עקבות של שקדים, בוטנים, אגוזים, ביצים, חלב, סויה, דגים, שומשום, סלרי וגלוטן.

כמו כן: המידע באתר הינו כללי ואין לראות בו הנחיה רפואית או המלצה לריפוי. בכל מקרה של בעיה יש לפנות לרופא המטפל ולפעול לפי הוראותיו. לצערנו לאנשים הסובלים מאלרגיה מומלץ לא לרכוש אצלנו.

Scroll to Top