איך להכין סחוג אדום

החומרים הדרושים:
1. תערובת תבלינים "חויג' לסחוג וחילבה" 60 גרם
2. שיניים של שום מקולף 200 גרם
3. מלח 20 גרם
4. פלפל חריף יבש 150 גרם
5. מים 500 מ"ל

אופן ההכנה:
1. משרים את הפלפל החריף בתוך המים בקערה למשך לפחות 15 דקות
2. (לאחר 15 דקות) שופכים את הפלפל עם המים לבלנדר סכינים מוסיפים את כל שאר המרכיבים (תערובת התבלינים, המלח והשום)
3. טוחנים את הכל יחד, עד לקבלת מרקם אחיד וקצת גס, זה לא צריך להיות דק כמו חומוס.

Scroll to Top