איך להכין מרק רגל תימני

החומרים הדרושים (סיר בינוני בערך 4 סועדים):
רגל בקר
מים
2 כפות פפריקה מתוקה
ראש שום מפורר
2 כפות חו'יג' מרק
3 כפות כמון
4 תפוחי אדמה מקולפים

אופן ההכנה:
1.  בתוך סיר לבשל את הרגל בנפרד. מדובר בבישול ארוך, בסיר לחץ זה כשעתיים, בסיר רגיל כ-3 עד 4 שעות.
2. לאחר שהרגל התבשלה. להוציא מהסיר חצי מכמות המים ולהכניס מים רתוחים חדשים (זאת כדי להחליש קצת את טעם הרגל), להוסיף ראש שום מפורר, פפריקה, חו'יג' מרק וכמון – ולבשל חצי שעה.
3. להוציא מהמרק לכוס חצי כוס (כוס גדולה) של נוזל ולקרר אותו. לזה להוסיף 4 כפות קמח ושתי כפות אבקת מרק.
הערה: אם המרק לא יהיה קר ייוצרו גושים בכוס !
4. להוסיף את תוכן הכוס לסיר המרק הכללי תוך כדי ערבוב ובאטיות כדי שלא ייוצר גושי בצק במרק, לאט לאט …
5. להוסיף את תפוחי האדמה לסיר ולבשל עוד חצי שעה בערך (עד שתפוחי האדמה יתבשלו).
להגיש ולהנות . . .

שימו לב !

בשל עומס הלקוחות בחנות לפני פסח, לא ניתן לטפל בהזמנות דרך אתר החנות ולכן לא ניתן לבצע הזמנות באתר, המכירה עד אחרי פסח הינה בחנות בלבד ורק תבלינים פירות יבשים וקטניות לפסח, לצערנו לא נוכל לענות על שאלות מלאי עד אחרי פסח.