החומרים הדרושים: 1. תערובת תבלינים "חויג' לסחוג וחילבה" 60 גרם 2. שיניים של שום מקולף 200 גרם 3. מלח 20 גרם 4. פלפל חריף יבש 150 גרם 5. מים 500 מ"ל
אופן ההכנה: 1. משרים את הפלפל החריף בתוך המים בקערה למשך לפחות 15 דקות 2. (לאחר 15 דקות) שופכים את הפלפל עם המים לבלנדר סכינים מוסיפים את כל שאר המרכיבים (תערובת התבלינים, המלח והשום) 3. טוחנים את הכל יחד, עד לקבלת מרקם אחיד וקצת גס, זה לא צריך להיות דק כמו חומוס.
Scroll to Top
תודה שבאתם !
לקוחות יקרים, בחג הסוכות החנות סגורה וכל ההזמנות מהאתר יטופלו אחרי החגים כמו כן בתקופה שבין החגים יש עומס רב גם בחנות וגם על חברת השילוח ולכן – אין לנו אפשרות להבטיח את זמני המשלוח הכתובים באתר (ונכונים לשאר ימות השנה) במידה ואתם צריכים את ההזמנה בלחץ של זמן – אנו ממליצים לא לבצע הזמנה באתר ! מאחר ואין לנו דרך להבטיח שהיא תגיע אליכם בזמן המיוחל. תודה על ההבנה וסליחה על אי נוחות הזמנית.