החומרים הדרושים: ½ כפית חו'יג' קפה 1 שקיקית תה ½1 גרם ¾ כוס מים רותחים ¼ כוס חלב 2 כפיות סוכר (או לפי הטעם)
אופן ההכנה: אפשרות ראשונה וקלה: 1. לתוך כוס ריקה מכניסים את הסוכר, שקיקית התה והחו'יג' קפה. 2. מוזגים מים רותחים עליהם. 3. מערבבים. 4. מוזגים את החלב.
אפשרות שניה וארומתית יותר: 1. לתוך פינג'אן ריק מכניסים את הסוכר, שקיקית התה והחו'יג' קפה. 2. מוזגים מים קרים עליהם. 3. מוזגים את החלב. 4. מחממים על האש עד רתיחה. 5. מוזגים לכוס.