איך להכין עמבה

החומרים הדרושים:
2. ק"ג מנגו רצוי בשל וקצת קשה
תבלין עמבה
מלח
לימון

אופן ההכנה:
לוקחים 2 ק"ג מנגו רצוי בשל וקצת קשה חותכים לחתיכות קטנות וארוכות שים בתוך הרבה מים מלח ולימון אחרי כמה שעות כשהמנגו מתרכך להוסיף תבלין קארי לעמבה ולערבב היטב.
אם זה קצת מר, אפשר להוסיף עוד מלח ולימון להשאיר כמה שעות שיתסוס או עד למחרת ואז להכניס למקרר

הערה:
 בתבלין שלנו אין חומר משמר ולכן אם רוצים שהעמבה תשמר הרבה זמן יש להוסיף חומר משמר.

Scroll to Top

תודה שבאתם !

לקוחות יקרים, בחג הסוכות החנות סגורה וכל ההזמנות מהאתר יטופלו אחרי החגים
כמו כן בתקופה שבין החגים יש עומס רב גם בחנות וגם על חברת השילוח
ולכן – אין לנו אפשרות להבטיח את זמני המשלוח הכתובים באתר (ונכונים לשאר ימות השנה)
במידה ואתם צריכים את ההזמנה בלחץ של זמן – אנו ממליצים לא לבצע הזמנה באתר !
מאחר ואין לנו דרך להבטיח שהיא תגיע אליכם בזמן המיוחל.
תודה על ההבנה וסליחה על אי נוחות הזמנית.