החומרים הדרושים: 2. ק"ג מנגו רצוי בשל וקצת קשה תבלין עמבה מלח לימון
אופן ההכנה: לוקחים 2 ק"ג מנגו רצוי בשל וקצת קשה חותכים לחתיכות קטנות וארוכות שים בתוך הרבה מים מלח ולימון אחרי כמה שעות כשהמנגו מתרכך להוסיף תבלין קארי לעמבה ולערבב היטב. אם זה קצת מר, אפשר להוסיף עוד מלח ולימון להשאיר כמה שעות שיתסוס או עד למחרת ואז להכניס למקרר הערה: בתבלין שלנו אין חומר משמר ולכן אם רוצים שהעמבה תשמר הרבה זמן יש להוסיף חומר משמר.