מתכון לעוגיות עבמבר/אמרנט/שקדים


החומרים הדרושים:
חצי קילו שקדים לבנים טחונים דק
3 חלבוני ביצים (הלבן של הביצה)
4 שקקיות אבקת סוכר (100 גרם כל אחת)
כפית קורנפלור
כפית תמצית שקדים (או לחילופין כפית שקדים מרים טחונים)

אופן ההכנה:
1. להקציף את החלבונים עד לקצף יציב וחזק (ניתן להוסיף קרם טרטר).
2. בקערה לערבב את השקדים עם אבקת הסוכר.
3.להוציא את הקערה של החלבונים מהבלנדר.
4. בתנועה קטיפתית לערבב את הקצף ולהוסיף לתוכו את תערובת השקדים עם הסוכר.
5. להוסיף כפית תמצית השקדים (או השקדים המרים הטחונים)
6. להוסיף כפית קורנפלור.
7. לערבב את הכל עד לקבלת מרקם אחיד.



8. עם ידים רטובות, לקחת מהעיסה כמות קטנה וליצור מעין כדור פינג-פונג.

9. למעוך את הכדור קלות על דף אפיה, ולהניח שקד בראש העוגיה.
10. להכניס לתנור ב-180 מעלות למשך כ-20 דקות.
11. לתת לזה להתקרר ורק אחר כך להוציא לקופסה ולסגור.

תהנו מ- עוגיות עבמבר.

Scroll to Top

תודה שבאתם !

לקוחות יקרים, בחג הסוכות החנות סגורה וכל ההזמנות מהאתר יטופלו אחרי החגים
כמו כן בתקופה שבין החגים יש עומס רב גם בחנות וגם על חברת השילוח
ולכן – אין לנו אפשרות להבטיח את זמני המשלוח הכתובים באתר (ונכונים לשאר ימות השנה)
במידה ואתם צריכים את ההזמנה בלחץ של זמן – אנו ממליצים לא לבצע הזמנה באתר !
מאחר ואין לנו דרך להבטיח שהיא תגיע אליכם בזמן המיוחל.
תודה על ההבנה וסליחה על אי נוחות הזמנית.