מתכון לעוגיות עבמבר/אמרנט/שקדים


החומרים הדרושים:
חצי קילו שקדים לבנים טחונים דק
3 חלבוני ביצים (הלבן של הביצה)
4 שקקיות אבקת סוכר (100 גרם כל אחת)
כפית קורנפלור
כפית תמצית שקדים (או לחילופין כפית שקדים מרים טחונים)

אופן ההכנה:
1. להקציף את החלבונים עד לקצף יציב וחזק (ניתן להוסיף קרם טרטר).
2. בקערה לערבב את השקדים עם אבקת הסוכר.
3.להוציא את הקערה של החלבונים מהבלנדר.
4. בתנועה קטיפתית לערבב את הקצף ולהוסיף לתוכו את תערובת השקדים עם הסוכר.
5. להוסיף כפית תמצית השקדים (או השקדים המרים הטחונים)
6. להוסיף כפית קורנפלור.
7. לערבב את הכל עד לקבלת מרקם אחיד.



8. עם ידים רטובות, לקחת מהעיסה כמות קטנה וליצור מעין כדור פינג-פונג.

9. למעוך את הכדור קלות על דף אפיה, ולהניח שקד בראש העוגיה.
10. להכניס לתנור ב-180 מעלות למשך כ-20 דקות.
11. לתת לזה להתקרר ורק אחר כך להוציא לקופסה ולסגור.

תהנו מ- עוגיות עבמבר.

Scroll to Top