החומרים הדרושים: 400 גרם שקדים טחונים לבנים כפית תמצית שקדים (או 10 שקדים מרים טחונים) כפית מיץ לימון 400 גרם סוכר 120 מ"ל מים
אופן ההכנה: 1. מערבבים את השקדים עם התמצית והלימון ביחד. 2. להכניס לסיר את הסוכר והמים ולבשל עד לקבלת נוזל סמיך. 3. למזוג את הסוכר לתוך השקדים וללוש עד לקבלת מרקם חלק ואחיד. 4. להשאיר אותו לילה מכוסה במגבת נושמת בחוץ או במקרר (זה יצור "קליפה" קשיחה מסביב למרציפן).
בהצלחה
Scroll to Top
תודה שבאתם !
לקוחות יקרים, בחג הסוכות החנות סגורה וכל ההזמנות מהאתר יטופלו אחרי החגים כמו כן בתקופה שבין החגים יש עומס רב גם בחנות וגם על חברת השילוח ולכן – אין לנו אפשרות להבטיח את זמני המשלוח הכתובים באתר (ונכונים לשאר ימות השנה) במידה ואתם צריכים את ההזמנה בלחץ של זמן – אנו ממליצים לא לבצע הזמנה באתר ! מאחר ואין לנו דרך להבטיח שהיא תגיע אליכם בזמן המיוחל. תודה על ההבנה וסליחה על אי נוחות הזמנית.